SmartDownload leaflet (PDF)

Smart M

Compleet manuele wandgemonteerde passe partoutsnijder . De Smart passe partoutsnijder is gemaakt van stevige aluminium profielen in combinatie met een kogellagersysteem . De Smart M heeft een manueel klemsysteem en manuele snijkop. Met de snijkop kan ook het karton op maat worden gesneden (45 graden) . De machine wordt compleet geleverd inclusief productie stops/spacers voor het snijden van dubbele passť partouts, muurbeugels voor wandmonatge en 100 productie mesjes

Leverbaar inde formaten:

100 x 80cm, 100 x 120cm en 100 x 150cm

Opties:

Vloerstandaard

90 graden snijkop

 

                

 

Download leaflet (PDF)

Smart P

Compleet pneumatische wandgemonteerde passe partoutsnijder . De Smart passe partoutsnijder is gemaakt van stevige aluminium profielen in combinatie met een kogelagersysteem. De Smart P heeft een pneumatisch klemsysteem en een pneumatische snijkop . Door middel van een pneumatische knop wordt zowel het mes in het karton geschoten als de snijkop gedraaid. Met de snijkop  kan ook het karton op maat worden gesneden (45 graden). De machine wordt compleet geleverd inclusief productie stops/spacers voor het snijden van dubbele passe partouts, muurbeugels voor wandmontage en 100 productie mesjes.

Leverbaar in de formaten:

100 x 80cm, 100 x 120cm, 100 x 150cm, 120 x 160cm en 120 x 180cm

Opties:

Vloerstandaard

90 graden snijkop

compressor 

Smart CMC

Compleet computergestuurde passe partoutsnijder. De Smart CMC is gmaakt van stevige aluminium profielen in combinatie met een kogellagersysteem.

De machine wordt compleet geleverd met snijkop (45 graden), vloerstandaard,software, computer en 100 productie mesjes